Programma

Harmonie De Eendracht

Harmonie schiplaken

12u00

De maatschappij "De Eendracht" werd op 18 juli 1899 gesticht door de familie Terlinden. Het doel van het korps bestond uit het muzikaal opluisteren van festiviteiten in Schiplaken.

In 1963 werd de fanfare omgevormd tot harmonieorkest en vrijwel tegelijkertijd, op 21 oktober, verleende Koning Boudewijn ons de titel "Koninklijke Harmonie". In 1999 vierde "De Eendracht" haar honderdjarig bestaan. (lees meer)

Muzass vzw

Muzass

12u45

Muzass vzw werd opgericht door een aantal mensen met een passie voor muziek die persoonlijk bij autisme betrokken zijn, hetzij als ouder van een kind met autisme, hetzij omdat ze zelf autisme hebben.
In 2018 kreeg Muzass de kans om het Jeugd Muziek Atelier van Schiplaken over te nemen. Een jaar later, in 2019, won Muzass De Koningin Mathildeprijs om haar inclusieve missie uit te breiden naar Schiplaken. (lees meer)

Wegens groot enthousiasme brengt Muzass een extra optreden in de voormiddag (om 10u30).

Jan de Smet

Jan De Smet

14u00

Jan De Smet ( ex De Nieuwe Snaar) timmert sinds een aantal jaren aan de weg van het nieuwe, frisse, kinderlied. Het succes van het boek/CD “Steek je Vinger In De lucht: nu helaas lang uitverkocht, valt niet te ontkennen. Maar ook de opvolger “Wat Hebben We Vandaag NIET Op School Geleerd” (helaas ook weer uitverkocht!) bracht weer heel wat nieuwe liedjes in het repertorium mee. Jan begeleidt zichzelf op een zestal (soms niet voor de hand liggende) muziekinstrumenten en meezingen en meedansen is absoluut niet verboden !

De KetnetBand

De ketnetBand

15u30

De KetnetBand reist al 20 jaar door het land rond om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen. In 2022 trekken ze opnieuw door het land met een nieuwe show.

Muzass Knalt! is een van hun eerste stops van 2022. Achteraf worden ook nog foto's uitgedeeld van deze fantastische band!

B-Style

B-Style

17u00

B-Style heeft dansteams in verschillende leeftijdscategoriën gaande van showkids & juniors naar showteens en het B-Style Showteam. (lees meer)

Happy Spirit

Workshop Happy Spirit

18u00

Bij Happy Spirit kan u terecht voor: Kleuterturnen - Toestelturnen - Tumbling & Trampoline - Dansexpressie - Streetdance . (lees meer)

2-step dance compant

2-Step Dance Company

19u15

Bij ons heb je de mogelijkheid tot het volgen van een doorgedreven dansopleiding. Onze kracht schuilt in ons lerarenkorps. Stuk voor stuk zijn het hoog opgeleide dansers/choreografen uit binnen- en buitenland. 2-Step Dance Company bestaat sinds 2000 en staat onder algemene leiding van Karlijne Provinciael. (lees meer)

The AGE of G

The AGE Of G.

19u45

Happy indie folk met rockinvloeden!
Da’s waar The Age of G. voor staat! Het duoproject van Manu Hendriks en Evelien Grootjans, ook een leerkracht bij Muzass VZW. De nummers zijn voornamelijk eigen werk en gebaseerd op grote artiesten zoals Nirvana, R.E.M., Muse, … , maar evenzeer door Johnny Cash, John Denver, Crowded House, … . De basis is echter: “2 akoestische gitaren + zang”, dat maakt dat ze geklasseerd kunnen worden onder een vorm van folkmuziek die toch wat rock en alternatievere muziekinvloeden met zich meebrengt.  

Club Locale

Club Locale I

21u00

“Club Locale” speelt pretentieloze, soms eigenzinnige oude en nieuwe pop-, rock-, funk-, blues- en soulcovers. Het is een bende bezielde en ervaren muzikanten die mekaar vonden in hun ongedwongen passie voor muziek. Ze zorgen voor sfeer à volonté en een portie “good times”. Het is een vonk die steevast overslaat tussen groep en publiek. Er mag gedanst worden...

Peter Gusta

Vuurshow Peter Gusta

21u50

In deze voorstelling brengen vuurspuwer Peter Gusta en Nila Hoop een zachte ode aan de magie van vuur.
In een verhaal over liefde en verliefdheid, over zachtheid en passie weten Peter en Nila de kracht van vuur te combineren met de elegantie van dans. (lees meer)

Club Locale

Club Locale II

22u15

Dirk De Smet (zang/sax): Groef, Mr. Pitiful, To Bill, winnaar X-factor 2008
Jan Van Sighem (gitaar): K’s Choice, Monza (Stijn Meuris)
Leslie Van Windekens (gitaar): Abattis , Morbid Elly (Tom Van Stiphout), Q, Hi’ Fyah
Raphaël Verhast (drum): The Pebbles, Roadhouse
Jan Mangelschots (bas): Rue Da Mort (finalist Rock Rally), Groef, Mr. Pitiful, To Bill

Drumband en majorettes De Doorzetters

Drumband en majorettes De Doorzetters

Doorlopend

Drumband en majorettes De Doorzetters, opgericht in 2005. De leden delen vooral de passie en plezier samen. 'De Doorzetters' nemen deel aan allerhande optochten, manifestaties en culturele evenementen, dit vooral in het Antwerpse maar ook ver daar buiten! (lees meer)

Muzass VZW
Logo Schiplaken Op Straat
KLJ Schiplaken
Logo Boortmeerbeek
Logo Toi Toi & Dixi nv
MCJ Attractions
Bumaco
ROM Koffie
Strijkdienst Handmade KDM
Lenske Boortmeerbeek
Logo Domoxim

Blijf op de hoogte

Mobirise page creator - Click here